Nästan helg

Nästan som i att jag ska plugga i en halvtimme till för att sedan åka till skolan och planera inför lite parkourworkshops på måndagen. Riktigt kul btw :)

Helgen blir mysig som alltid och på måndag så kommer en trevlig kille hit från Norrköping. This means träning, och bra träning dessutom.

Vet inte om det var så mycket mer just nu, jag måste fortsätta plugga i vilket fall...

TRÄNAAAAAA!!!

Körde ett parkourpass åt en av mina förra idrottslärare idag. Hur kul som helst och f*** vad träningssugen jag är nu. Plugget jag tänkte göra nu hann jag med imorse och solen skiner nu dessutom vilket inte direkt gör saker sämre. Nu ska jag bara fixa lunch och sen ska jag ut och hoppa, fram tills kl 4 när jag ska träffa älsklingen vid hennes jobb.

Ibland mår man faktiskt riktigt bra :D

Mycket i huvudet

Jag är inte dum i huvudet, men ibland så känner jag mig inte så värst smart heller. Idag har varit en sån dag, jag har liksom inte kännt mig som jag varit riktigt med i matchen.

Sökt studielån idag, nu när flickvännen och jag kommer närmare mot den punkten när vi måste hitta något eget.

Varje gång jag försöker beskriva för mig själv vad hon betyder för mig tar det stopp, men hon vet det. Önskar bara att jag kunde stödja henne mer. Jag har lätt att känna mig otillräcklig när hon mår dåligt.

Man ska inte gräva ner sig djupare än man kan klättra upp, men det stör mig fortfarande.

Det är nog mest det att de senaste dagarna har både varit väldigt ledsamma och gränslöst lyckliga för mig, så jag kanske har rätt att var lite splittrad åt alla håll.

Sen har vi ju lite andra saker som skolan, jobbet och att jag känner mig efter med min träning. Jaja, det är bara att ta det som det kommer och att le längs vägen.

Nuläget

Dags att skriva av sig lite.

Ännu en alldeles för kort helg har tagit slut och en vecka av hemmaplugg har börjat. Jag har några uppgifter som behöver skrivas klara, ett planeringsmöte för ett parkourrelaterat engagemang och förberedelse för litteraturseminarier. Som det ska vara alltså. Tur att jag har råttorna här iaf. Jag önskar bara att någon mer kunde vara här...

På tal om flickvännen så jobbar hon förstås, duktig som hon är. Hon hjälpte mig röja mitt gamla rum igår. Allt måste röjas för visningen och tids nog till flytten. Jag är verkligen rikskass på att slänga saker, det skyller jag på föräldrarna för dom är ännu sämre på det :P

Det blev ett par sopsäckar med minnen från mitt gamla liv. Nu ska allt bort. Riktigt skönt...

Min älskling sover hemma i natt. Det tar emot att jag inte får se henne mer idag men samtidigt känns det ganska bra, dels för att jag vet att jag får se henne imorgon men också för att hon behöver lite tid för sig själv och det måste hon självklart få. Ibland känns det som jag tar för mycket av hennes tid men samtidigt kan jag inte låta bli att sakna henne varje gång hon är borta från mig.

Lördagen var också spännande, men den håller jag för mig själv tills vidare. Jag vet bara inte hur jag ska förklara det, men jag kan säga så här: Min flickvän är det bästa som hänt mig, hon förstår mig på ett sätt som ingen annan gör. Jag är inte van vid att någon tar hand om mig på det sättet och jag kan inte beskriva vad hon betyder för mig...

Råttor, födelsedagsfirande och... linköping.

Skriver man sällan så hinner det hända mycket.

Det är mycket som händer just nu och det mesta är lyckligtvis bra. Först och främst så har jag och min älskling blivit med råttor, två jättesöta små skuttiga saker. Jag skulle lägga upp en bild om det inte vore ett sånt j*** meck att få båda på samma bild :P

Idag är jag faktiskt ledig så jag ska dra ut och träna med en kompis, blir nog klockrent så länge det låter bli att snöa/regna. Sen är det helg vilket betyder att jag äntligen får lite mer tid med min underbara flickvän, jag saknar henne alldeles för mycket om dagarna. Vi ska fira en kompis födelsedag på lördag också, kulkul!

Slutligen har vi den största angelägenheten. Föräldrarna har tänkt flytta till Linköping vilket innebär att jag och flickan måste hitta lägenhet, och det ganska snart. Det är en helt underbar tanke förstås men den kräver lite tid, jobb och pengar.

Det var väl allt för nu. Jag ska försöka att skriva lite oftare men det är inte alltid jag tar mig tiden.

Ensam kväll, men med en härlig överraskning

Klockan är 18. Jag kom hem för en knapp timme sedan.

Det har varit en bra dag på det stora hela, men jag saknade det som brukar vara dagens höjdpunkt. Att träffa min underbara flickvän när hon slutar jobba. Jag brukar vara där 20-30 min tidigt ifall hon skulle sluta tidigt. Det känns så bra att vara där, att sitta utanför och vänta på henne, att veta hur nära hon är och att hon snart kommer ut.

Ikväll måste jag plugga. Jag har tagit alldeles för lite tid till skolan på sista tiden.

Lysande nyheter! Jag pratade just med flickvännen och hon ska på jobbintervju på söndag på ett jobb som skulle vara 1000 ggr bättre för henne än jobbet hon har nu. Jag är så glad för hennes skull! :D

Nej, nu måste jag plugga. Med lite tur så kommer hon online snart så det också blir lättare.

Härligt hur en kväll som jag trodde skulle bli tråkig kunde bli så bra så fort.

RSS 2.0