Mmm... parkour

En (antagligen) väldigt trevlig kille vid namn Jakob påminnde mig om att den här bloggen faktiskt handlar om le parkour, men eftersom jag är en egoistisk fan så kommer jag skriva lite om livet i allmänt också.

Den senaste tiden har varit lite allmänt förvirrande. Jag är tydligen ganska kass på att veta vad jag vill. Men det är väl en mognadsfråga antar jag. Även om mycket av det som varit jobbigt varit självförvållat känns det som att saker börjar hamna rätt igen.

För att rensa tankarna var jag tvungen att dra ut och träna ikväll. Jag bor för tillfället mitt i stan vilket gjorde att en kvällsrunda blev en skön omväxling. Nej, jag har inte tränat ordentligt på ett bra tag (undantaget en kortis på dagen idag). Jag får ge mig själv stryk senare, orkar inte nu.

Efter träning

Ja vad kan jag säga. Precis så här ska det kännas, fast lite mer. Trött i benen, dock inte så mycket i armarna. Härligt folk och mycket poliser (!) gjorde detta till en riktigt skön kväll. Jag är fortfarande för dålig på att fysträna när jag kör själv. Det blir mest löpning och tekniker. En skön kväll som sagt och precis vad jag behövde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0