En vecka

Sist jag skrev var den 23e, alltså fredag för en vecka sedan. Dagen efter flyttade jag ihop med flickvännen i Tullinge. Känns riktigt bra och det blir bättre när vi får lägenhet i Tumba i början av mars.

Jag har just fått min dator att börja fungera igen (uppenbarligen) och nu ska jag fortsätta försöka sätta ihop en handlarlista för eftermiddagens besök på ICA. Det går inte så värst bra men jag jobbar på saken :P

Nu ligger jag i ett sånt där läge där det finns massor att skriva men jag orkar helt enkelt inte skriva allt. Kan korta ner det med att jag ser fram emot julafton, mars och att (i en förhoppningsvis inte för avlägsen framtid) inhandla en ny dator.

Nej nu måste jag pyssla vidare, ska försöka skriva oftare, me lo prometo.

Sista kvällen "hemma"

Eller ja, iallafall så länge man ser huset man bott i de senaste 22,3 åren som sitt hem. För det kommer snart ändras.

Närmare bestämt imorgon när jag flyttar ihop med flickvännen i Tullinge för att 3 månader senare flytta in i vår egen lägenhet i Tumba. Från imorgon kommer Tullinge att vara hemma. Dock måste jag medge att jag känner oftare och oftare att där jag och min flickvän är tillsammans, det är hemma.

Jag har åkt omkring hit och dit under hela eftermiddagen och packat en massa grejer så nu ska jag spendera resten av kvällen med att ta det lungt och fundera. På allt som varit och allt som kommer.

Imorgon ska jag jobba och köpa två presenter till, sen ska jag åka hem, packa det sista och köra ut till Tullinge. Det känns bra, ovant och faktiskt en aning nervöst, men bra.

En annan bra sak med att komma till Tullinge, jag saknar mina råttisar... :(

En av råttisarna

Bra dag

Det känns så iaf. Jag har precis skrivit klart den rapport som jag jobbat med den senaste veckan vilket betyder att skolan (med lite tur) inte kommer ta upp för mycket tid under den närmaste veckan.

Vi har iofs kommit igång med massagekursen i skolan nu vilket är hur kul som helst, för att inte nämna skönt. Det är inte ofta man lämnar skolan med mjuka axlar och rygg och man känner sig som man just vaknat från en mysig sömn. Plus att man får högskolepoäng för det! Tur att man älskar att massera, jag vet att flickvännen inte klagar ;)


Nu ska jag fortsätta förbereda flytten. Städa, gå igenom kläder osv. Sånt där som behöver göras. Sen ska jag till skolan och hjälpa* en av mina gamla idrottslärare att sätta upp trampoliner. Efter det så är det parkourträning med några klockrena människor.

Så ja, det känns ganska bra just nu. Sen att jag och flickvännen flyttar ihop på lördag och 99% säkert har en egen lägenhet om ett par månader gör inte saken sämre.

* Hoppa trampolin, trampett och airtrack tills jag spyr!

Snart helg...

Ni som undrar varför jag skriver så lite om parkour och så mycket om allt annat (flickvännen) så beror det på att 1. hon är konstant i mitt huvud och 2. det är vinter vilket innebär att jag inte tränar på samma sätt som vid barmark och därför skriver jag knappt något om det.

Det enda som återstår innan helgen är en hel dags träning, eg. imorgon :D

På förmiddagen ska jag plugga men vid lunch ska jag köra ett parkour-pass på Tibble gymnasium och kl 15 ska jag träffa ett gäng traceurer vid centralen och planera vinterns träningar och med lite tur hoppa lite till.

Sen är det helg!

11 dagar kvar

..innan jag flyttar ihop med min älskling. Hon sover hemma hos sig ikväll.

Jag vet att hon behöver lite tid för sig själv ibland och jag respekterar det, självklart. Svårt för mig att känna så bara som alltid varit ensam. Det tar bara emot att hon inte kommer vara det första jag ser imorgon. Hon kommer iaf vara det bästa jag får se imorgon, som alla andra dagar.

Jag längtar bara till den dagen när hem är samma plats för oss båda två. Jag vill inte behöva åka bort från henne igen bara för att vi bor på varsin sida av stan. Men snart behöver jag inte oroa mig längre, snart finns det inget "åka hem utan dig" längre.

Nej, nu borde jag sova lite. Kort inlägg ikväll men jag blev lite skrivsugen.

Ny vecka

Men annars inte mycket nytt. Ännu en underbar helg är slut, en med mycket städning men ändå.

Lördagen var mest städning inför visningen i söndags. Har inte hört hur det gick än så länge men vi får väl se, det är trots allt en till visning imorgon kväll.

Söndagen spenderade vi mestadels i tullinge, jag ser verkligen fram emot att flytta dit. Bara två veckor kvar :D

Ibland känns det som att jag tar mer av min älsklings tid än jag borde. Även om jag vet att det är hennes val och jag uppskattar det enormt så är jag fortfarande imponerad att hon står ut med mig ibland. Hon är bara bäst helt enkelt.

Jag har inte skrivit något om parkour på länge. Lite tråkigt men det finns en bra anledning. Den kallas VINTER. Jag ska träffa några träningskompisar på fredag och snacka om träningslokal. Sen får vi hoppas att pk-campet vi hade förra året återkommer igen. Vi får se helt enkelt.

Finns säkert mer att skriva men nu måste jag fortsätta plugga. Jag ska leta upp folk som har (eller har haft) någon typ av folksjukdom och intervjua dom om det. Askul. Sort of... Well, not really. "Hej! Är du sjuk? Vad bra! Berätta mer!"

Anywho, jag får iaf åka och träffa min älskling vid 17. Det är skönt att se fram emot det varje dag.
Nu ska det pluggas...

TANKE - Mitt solsken

Det finns vissa personer som skiner. Inte bara pga ett väldigt attraktivt yttre eller en synlig lycka. De utstrålar en sorts glädje som absorberas av alla omkring dom. 

Har du någonsin gått bredvid en sån person så vet du vad jag menar. Man känner sig glad, stark och upprymd för att man närmast till källan.

Men även en sådan person kan mörkna, även om hon fortfarande skiner lika vackert så har hon blivit svagare, strålarna når varken lika starkt eller långt.

Men snart kommer hon tillbaka för att skina på nytt och hon kommer skina starkare än förr. Hon är mitt solsken. Bara mitt och jag kommer vara närmast. Den första att värma mig i hennes ljus.

Bli frisk snart mitt hjärta.


:(

Min älskling är sjuk och mår jättedåligt så jag är inte så värst glad idag. Hon är och jobbar iallafall, jag har blandade känslor där. Jag är både imponerad och orolig, men hon vet bäst själv.

Jag ska ta en tur till hennes förra jobb och fixa mat till råttorna och sen ska jag köpa julklappar till henne. Med lite tur så kanske det kan få mig att må lite bättre. Synd bara, för jag är inte den som jag vill få att må bättre...

Annars är det en vanlig vecka. Helgen var skön också, även om vädret på lördagsträningen inte var så bra så fick vi en riktigt bra träning i Tumba med Surfaren på söndagen.

Råttorna leker i buren nu, helt sjukt vad söta dom är. Jaja, det var allt för nu.

UPPDATERING:

Hemma från stan nu. Jag fixade lite av det jag ville få gjort iaf. Julklapparna får dock vänta lite till, jag har lite annat som måste betalas först.

Råttorna har fått mat och buren är rengjord så nu är bara en sak kvar, att plugga. Men jag måste försöka få tid att bada råttorna idag också, annars kanske vi får göra det ikväll.

TANKE - Fördomar och snabba antaganden

Jag är inte fördomsfri, ingen är fördomsfri, men jag undrar ibland dels vilka fördomar jag faktiskt har och vilka andra har.

En till sak om fördomar. Jag testade Alla Olika alla Likas fördomstest. Jag fick 2 rätt (?) av 10. Gör det mig fördomsfri eller...? Jag tror inte det, men det känns inte som att det var meningen att man skulle ha så mycket fel. Ska man koppla en asiat till kampsport bara för att han är mitt i  en spark? Ja, det är klart. Eller? Personligen ser jag hellre till personen än det personen gör i ögonblicket.

Som en som ibland är kass på att uttrycka mig så blir jag inte helt sällan missförstådd, även om det har hänt betydligt mer sällan de närmaste åren. Något jag därför är livrädd för är snabba antaganden. Någon kanske utgår från att jag är en taskig person bara för att jag är rakad och vältränad.

Sen har vi ju snabba antaganden (som inte helt sällan kan verka som) som att någon kanske får för sig att jag menar något jag inte alls menar. Det har hänt förr.

Så ni som känner mig, försök att inte anta saker bara för att det verkar så. Fråga mig istället.

(Och för att vara på den säkra sidan, detta inlägg är INTE en pik eller vinklat till någon)

Tankar från skolan

Jo, jag sitter i skolan och lökar. Varför? Jo, för att vår föreläsare den här morgonen (klockren kille btw) drog igenom en 1,5 timmars kursintroduktion på 15 min... Så jag har lite håltimme, 1,5 håltimme närmare bestämt. Självklart tog jag inte med skåpnyckeln heller (jag använder aldrig skåpet) så jag kan inte dra och simma, dessutom är simhallen uppbokad. 

Jaja, skönt att skriva av sig lite iofs.

Det händer fortfarande mycket. Parkouren har lugnat ner sig något tack vare (!?) den rådande årstiden men skolan är igång med en ny kurs och det är inte så lång tid tills jag flyttar ihop med flickvännen.

Min fina älskling. Det är tur att hon vet hur mycket hon betyder för mig för jag har inte ord för det. Hon får mig att känna mig så värdefull och speciell. Hon drar fram så mycket känslor som jag aldrig kännt förr. Och jag tycker om det :)

Just det! Jag måste leta julklappar också. Varför är det så lätt att köpa julklappar till sig själv men jättesvårt åt andra? Ok, jag vet svaret men det stör mig ändå. Jag vet inte ens vad jag vill ha i julklapp. Eller jo, en sak men det är mellan mig och min älskling.

Nej, nu börjar jag bli ruskigt sugen på en bulle, närmare bestämt en sån som finns att köpa här. Vilket otroligt sammanträffande...

RSS 2.0