Träningsvärk...

Ja, det blev lite hoppande gjort i helgen. Jag hade träningsvärk redan igår men två dagar träning med några av de duktigaste traceurerna i Sthlm bangar jag bara inte.

Det är stört hur beroende man kan vara av en träningsform, att man frivilligt fortsätter tills varenda muskel värker och att sitta ner är något av det skönaste i världen. Det var inte riktigt så "illa" igår men det var inte så långt bort. Om det var något man märkte så var det hur otränad man blivit under vintern. Även om modet, spänsten och balansen börjat vakna till ur vinterdvalan så känns det hur dåligt man hållit igång under vintern.

Jaja, det blir mer träning idag och imorgon tack vare en god vän. Mer träningsvärk for me!

Mer hoppa!

Idag är det lördag, solen skiner och det är just nu ca 9 plusgrader och stigande.

JAG SKA HOPPA!! :D

Hoppa, hoppa, hoppa, hoppa, hoppa, hoppa, hoppa...

Ok det var bara.... 16 dagar sedan jag skrev senast. Grattis på mig...

Hoppa ja, det är vad jag ville göra idag men istället åkte jag till IKEA bara för att INTE hitta allt jag behövde (som enligt deras webbplats självklart fanns i lager). Martin bitter...

Så nu är jag så träningssugen så det är helt sinnessjukt. Sen att vädret var helt perfekt gjorde ju inte saken roligare.
Till er som var ute och njöt av vädret idag: Points for you! Till er andra (inkl mig själv): Fan vad kassa vi är...

Anywho, jag är faktiskt ledig imorgon så då ska jag nog se till att träna lite. Nog för att jag har haft tid tidigare men vädret har inte riktigt varit i närheten av vad det var idag och bara för det var jag upptagen.

Flickvännen har jobbat hela helgen (bokstavligt talat) så jag har fått lite tid för mig själv. Även om det känns lite konstigt så är det samtidigt ganska skönt. Jag är så van vid att vara ensam och jag saknar det lite ibland.

Jaja, det här inlägget skulle handla om parkour så imorrn ska jag träna! :D

Nuläget

...är förhållandevis lugnt nu faktiskt. Jag hade lite strul med skolan tidigare men även det har lagt sig nu så nu väntar en lugn och skön helg... tills på tisdag iaf.

Nästan lugn iaf. Imorgon lördag ska jag träffa släkten igen, något jag gör alldeles för lite nu för tiden, och på söndag ska jag hjälpa föräldrarna flytta. Lite att pyssla med alltså...

På torsdag är det iaf träning igen. Torsdagsträningarna kommer igång och det känns som att det kommer blir hur bra som helst, förutsatt att vädret är på min sida.

Jag pratade om Parkour  på en kultur- och fritidskonferens igår vilket gick riktigt bra med tanke på att jag aldrig föreläst förut och speciellt inte inför 160 politiker. Jag var smånervös... iaf fram tills att jag kom upp på scen. Det är skönt att prata om något man älskar att prata om :D

RSS 2.0