Norrköping

Jag spenderade helgen i en av de mysigaste städer jag känner till (läs: Norrköping). Mycket bra träning och lite tid med några gamla vänner. Jag kom dit runt 19:20 på lördagen och gick till stort sett direkt ut och tränade. Vädret hade mulnat på något med varmt var det.

Efter ett par timmar gick vi in och tog en paus, käkade lite och kollade på delar av Project: Pilgrimage, som enligt mig är en av de bästa parkourdokumentärer som finns. Gjord av TK17 på parkour.net. Har ni inte sett den så gör det. Nu.

Med en massa inspiration och en smula spring i benen drog vi ut igen runt 22:00 och dagen slutade ca 02:00.

Morgonen efter var vi ute och tränade från ca 10. Med 15+ och sol fanns det inte mycket att klaga på. Med gott sällskap (vi blev ca 5 st) blev dagen riktigt bra med skön träning och bra väder. Norrköping är verkligen en bra träningsstad, speciellt när det kommer till koordinationsträning och balans. Självklart är fys, tekniker osv inget problem att träna heller men ovannämnda övningar blir på något sätt roligare där. Sen är det ju förstås en väldigt fin stad och att träna nere vid vattnet i industrilandskapet är bara mysigt.

Nu kommer det självklart att ta onödigt lång tid innan jag åker dit igen, men man vet aldrig.

Press i Norrköping

Ja, jag hade en riktigt skön tid i Norrköping, som vanligt. Noteras bör att bilden är tagen av Henke från Trendfoto (.se). Stort tack till dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0