Dåligt med uppdateringar

Ja som sagt, jag har varit lite off med bloggandet ett tag. Mest för att jag har haft andra saker för mig än att fördriva tid vid datorn vilken iofs är en ganska bra sak. Men samtidigt så brukar jag ta tid till bloggandet ändå.

Det som tagit mest tid är nog vännerna vilket jag inte ser något fel med, tvärt om. Sen har det blivit en hel del parkour och freebord däremellan och sen har dagarna liksom tagit slut.

Parkouren går hur bra som helst. Träningarna med Parkour Akademin Stockholm går hur bra som helst och vi blir fler och fler för varje gång. Även om det bara är en eller två som kommer till varje gång så är det ett bra tillskott på en grupp med ca 10 pers. Jag ser verkligen fram emot träningen imorgon!

Ung08 och kulturfestivalen som körts under den senaste veckan var som vanligt hur kul som helst. Alltid kul när hela stan är igång. Man blir på något sätt påminnd om hur mycket folk som faktiskt bor i den här staden.

Idag var det ganska lugnt, efter ca 5 timmar sömn (jag kan inte sova på dagarna) vaknade jag och tog en chillförmiddag. Träffade min mamma som var på besök i stan och käkade lunch. Sen drog jag till tanto med två vänner och njöt av dagens sista 2 minuter av solsken.

Min pipa i tanto

Bara en liten bild från tanto. Min shisha "cherrypop" med originalet själv i andra ändan av slangen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0