Frånvaro p.g.a. bra saker

Ja, den senaste helgen har jag varit lite överallt, dock inte så mycket hemma.

Jag fyllde år i lördags och det blev en alldeles lagom dag. Jag träffade min förra flickvän och käkade lunch, kändes hur skönt som helst. Hon är fortfarande en helt underbar tjej :)

En annan sak som hände på min födelsedag (bra timing btw) var prideparaden. Jag kan börja med att notera att jag är helt och fullt hetero, men det är ju fest! Drog dit med några kompisar och träffade ett antal till i paraden, hur kul som helst. Får bara hoppas att man inte fastnade på bild nånstans...

Sen drog vi hem till mig och snackade, rökte vattenpipa (jag hade hittat nikotin- och tjärfri tobak, hur bra som helst), kollade på lite film och hade allmänt mysigt. Det började närma sig 22 och någon hade nån fått för sig att vi skulle på rave, i Orhem... Och för er (liksom jag) som inte har en aning om var det är så är det en bra bit söder om Skarpnäck och för er som det inte säger nånting heller kan vi säga ungefär... långt bort.

Men iaf, efter en lång promenad i skogen, runt 4 timmars dansande med alldeles för lite vatten och en betydligt längre (och tröttare) promenad tillbaka kom vi tillbaka till mig och däckade, runt 7 på söndag morgon. Sov till 12 och träffade dom andra i stan runt 4 och hängde ett tag, så drog vi i till en tjejkompis och körde filmkväll.

Nu är jag alltså äntligen hemma igen och om ett par timmar ska jag dra iväg och köra kvällens parkourklass.

Ska också passa på att presentera min nya Shisha, döpt till Cherrypop efter en kompis.

Min nya shisha, döpt till Cherrypop efter en kompis.

Nu måste jag städa lite här, och få ner en 90-säng i källaren igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0