Hemma

Äntligen hemma ja. Känns hur bra som helst. Jag har ju inte direkt varit borta länge, bara i 5 dagar men det är ändå hur skönt som helst att komma hem.

I onsdags kom jag till Norrköping, en av mina absoluta favortistäder för parkour. Den här gången däremot var jag där för att lära mig Freebord, något jag varit fullständigt förälskad i sen jag sist såg det i Norrköping för ungefär ett år sen.Åkte onsdag och torsdag och lärde mig faktiskt ganska bra. Jag har inga problem med backarna här i sumpan iaf. Nu ska jag bara hitta några villiga åkare i sthlm också.

Sen hoppade jag med brorsans bil som var på väg ner till Linköping och föräldrarna för att fira min och pappas födelsedag. Den ursprungliga planen var att sen åka tillbaka till Norrköping för mer åkning, men med alla presenter som skulle hem, roligare resa osv så valde jag att stanna kvar en dag till.

Min till vänster och min kompis bräda till höger.

Tog en liten paus under åkträningen i på en parkering i Norrköping. Min bräda till vänster och min kompis till höger. Imorgon ska jag dra på stan och leta backar och på kvällen kör vi parkourträning :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hoppas du får en trevlig kväll :)

2008-08-10 @ 17:18:28
URL: http://wlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0