Vår snart, kanske?

För er som faktiskt läser här (tro det eller ej men enligt statistiken finns ni), ledsen att jag inte skrivit på länge. Det känns som jag börjar varenda inlägg med det nu för tiden. Men skit samma.

De tre största anledningarna till bristen på inlägg är 1. Jag har hållit på med flytt på sista tiden, både min egen och andras. 2. Jag har inte haft något stabilt internet. 3. Det har fått för sig att bli vinter igen = Martin inte jätteglad och därför inte skrivglad.

Nu har vi iaf en jättefin lägenhet och idag fick jag igång internet så nu kan jag iaf pyssla i forumet, betala räkningar, komma åt skolans intranät osv.

Saker att se fram emot... Flickvännens hund på fredag. Brorsans födelsedag om 2 helger. Vår om (@$%&/%!!!) obestämd tid men förhoppningsvis snart. Träffa föräldrarna i samband med brorsans födelsedag. Helg då jag iofs jobbar men iaf.

En liten lista iaf.

Vad som händer parkour-wise kan jag inte skriva så mycket om för det är inte så mycket nytt. Jag ska köra  parkour-stadsvandningar för Stadsmuseet i sommar. Det har varit riktigt kul tidigare så det ser jag fram emot. I år ska det tränas, usch vad det ska tränas.

På kartan finns Uppsala, Norrköping, Malmö, Lund och London. Problemet är bara att sommaren är för kort :(

Kommentarer
Postat av: Surfaren

Sommaren är kort, det mesta regnar bort...

Så hur länge får ni stanna i denna nya lägenhet?

2008-03-29 @ 21:37:00
URL: http://surfaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0