Bara lite bilder

Dags för ett vardagsinlägg igen, det känns om det var ett tag sen. Inte för att det är spännande för er att läsa (undantaget mina kära föräldrar kanske) men det är skönt för mig att skriva av mig.

Tänkte inte skriva jättemycket för jag orkar inte, vardagen är inte tillräckligt spännande just nu. Fick besök av en kompis och åt B&J idag iofs, det var kul iaf. Tyckte att det var dags för lite bilder.



Först detta (bilden ovanför). Hur kan dom vara så taskiga så dom ställer en klätterställning som den här på gräsmattan framför min skola och inte låter mig klättra i den???!! Grymma värld... Vaddå hoppbacke liksom?



Dom här hittade jag och en god vän när vi var ute och letade taklampa till mig. Det är nog världens coolaste lampa, det är ju verkligen tre led-poi! Hur snyggt som helst, men med en prislapp på 1300 så tror jag att jag chillar så länge.

Jag bytte äntligen ut min mobil idag också, började få damp på den gamla. Usch jag hade massor att skriva om imorse men nu är allt borta. Det får duga helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Surfis

Skriv nåt om mobilen? Åtminstone vad det är för modell... :P

2008-11-16 @ 21:11:36
URL: http://surfaren.se/
Postat av: Fröken Vatten

Men det fanns ju den där fina med bara en boll! Fast den var ju ganska dyr den med haha =P

tack för i lördags förresten, hoppas du kunde sova efter den läskiga filmen ;-)

2008-11-17 @ 00:33:40
URL: http://frokenvatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0