Tillbakablick på sommaren

Jag började fundera över allt som hänt den här sommaren idag. Jag säger inte att den är slut, det kommer jag aldrig att erkänna, men man måste erkänna att vindarna och nätterna inte är lika varma nu som dom varit tidigare. Jag har varit singel hela sommaren och börjar tröttna på det, men det finns iaf mycket kul i tillvaron, mycket kul som hänt.

Sommaren började mer eller mindre med att jag flyttade till sundbyberg, något som jag inte ångrat en sekund. Jag trivs jättebra här, det ända jag saknar är lite mer jox på väggarna. Men det kommer.

Sen har vi förstås eldsjäl som varit en av de största orsakerna till att det blivit en så bra sommar som det blivit. Jag hittade tillbaka till eldsjäl i början av sommaren, träffade gamla vänner och började åka på och dra ihop eldträffar igen. Det finns alldeles för många härliga människor inom eldsjäl för att missa, för många vänner jag inte träffat tillräckligt mycket. Men inte nu längre :)

Vi var i Sala under ett par dagar och eldade i silvergruvan, vi var Skuggebo utanför Värnamo och eldade, badade, bastade och hade allmänt mysigt / jättekul i ett par dagar.

Parkouren har legat på topp pga bra väder och härliga träningskompisar. Både nya, dom vanliga och gamla som kommit tillbaka. Vi har fått igång Parkour Akademin Stockholm vilket innebär att en av mina drömmar börjar komma igång.

Jag har hittat freebord som näst efter parkouren är något av det roligaste jag hittat hittills. Jag var nästan orolig ett tag att det skulle sno en massa värdefull träningstid, men le parkour är fortfarande det bästa som finns.

En stor del av sommaren har självklart också spenderats med massa goda vänner antingen från parkouren eller eldsjäl, ibland bägge. Det har blivit  mycket hängande i parker, hos mig, på plattan eller någon helt annanstans men det har varit kul hela tiden.

Jag kommer säkert på något mer att skriva om senare men det här får duga så länge. Ska avsluta med en härlig bild från den här sommaren, men den togs ganska nyligen så det är fortfarande sommar. Ha!Ha det bra så länge, njut av vädret och ät mycket glass!

Kommentarer
Postat av: Maalin

Tokhärlig bild! :D

2008-09-02 @ 01:01:36
URL: http://lifeofmaalin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0